Surf sikkert med adblocker på android telefoner

På android telefoner er der ikke som på iphones indbygget understøttelse af adblockers (se her og her hvad problemer er) men der er flere metoder til at opnå samme funktionalitet.

Læs mere

Slet google location history

Hvis du anvender Google Now (på android eller iphone) eller google maps på android er Google location history sansynligvis slået til. Det er en google tjeneste der automatisk sporer hvor du er og tegner det på et kort. Denne historik kan man logge ind og se her eller hvis du bruger android åbne google maps og vælge location history.

Læs mere

Beskyt din gmail konto – 2 faktor login

Hvis du vil forhindre andre i at logge ind på din google konto, selv om de kan dit password, kan du slå et ekstra lag af sikkerhed til. Nemlig 2 faktor godkendelse hvor du vil skulle godkende nye logins ved hjælp af en app eller sms.

Læs mere

Backblaze backup

Til backup af en hel computer (og ikke bare mindre ting der bedre kan være i dropbox) har jeg længe anvendt backblaze der automatisk laver backup af hele computeren som man så senere nemt kan genskabe, enten enkeltvis eller hele computeren på engang. Man kan også få tilsendt et usb drev/harddisk med sine filer hvis det ville tage for lang tid at downloade.

Læs mere

Hvorfor du bør installere en adblocker!

Her er en udmærket gennemgang af hvordan reklame netværk ødelægger internettet. Tag kontrollen tilbage ved at installere en adblocker.

Læs mere

2 faktor login på facebook

Hvis du vil forhindre andre i at logge ind på din facebook konto, selv om de kan dit password, kan du slå et ekstra lag af sikkerhed til. Nemlig 2 faktor godkendelse hvor du vil skulle godkende nye logins fra en af dine eksisterende enheder.

Læs mere