Cloudflare Warp VPN anmeldelse


Cloudflare warp en fin VPN-løsning hvis man bare skal bruge en hurtig VPN til fx et åbent wifi netværk.

warp app

Warp løsningen er ganske gratis (Der er også en plus udgave der koster penge men den er unødvendig for de fleste) og indeholder ikke reklamer eller anden sporing. I test perioden er jeg ikke løbet ind i nogen tekniske problemer samt hastighed og stabilitet har heller ikke fejlet noget.

warp speedtest

Når du installerer deres app (IOS/android) opretter du en en VPN forbindelse direkte til cloudflares servere. Dette vil beskytte din trafik imod at bliver observeret af udefra kommende og give dig en hurtigere forbindelse til websites der bliver hosted hos cloudflare. Du kan læse mere om fordelene ved at bruge en VPN forbindelse her.

Af ulemper kan nævnes at hvis du besøger et website hostet hos cloudflare vil de sende din originale IP-adresse til dem samt at du sender, som ved en hver anden VPN-udbyder, også alt trafik igennem deres servere. Dog hoster cloudflare en pæn del af internettet så de har allerede en hel del af din trafik. Desuden har cloudflare kun apps til mobile enheder, ikke computere.

Af andre særheder kan nævnes at din offentlige IP skifter løbende, nogle gange for hvert webrequest. Nedenunder kan ses hvordan min offentlige IP skiftede inden for få minutter.

IP's