Automatisk sletning af Google web- og placerings historik


Hvis du er logget ind med din google konto I din browser og google maps er der en stor chance for at google gemmer både din fysiske placering og din webhistorik. Det kan være påkrævet hvis du bruger google assistant eller godt kan lide at tegne kort over hvor du har været men det er også rigtigt meget data at tiltro google.

Jeg har tidligere skrevet om hvordan du stopper det helt men du kan nu også sætte google til at slette data automatisk efter et vist stykke tid hvis man gerne vil give data til google men samtidigt have lidt styr på det.

For at aktivere det skal du gå til myactivity.google.com og logge ind. Der får du I aktivitets oversigten en mulighed for at slette data.

Activity history

Her skal du vælge at slette data automatisk. Du kan vælge at sætte den til at slette data efter 3 eller 18 måneder.

retention time